Поръчка и доставка

Доставка:

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес за негова сметка. Клиента поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчката се доставя на адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Поръчания продукт се доставя подходящо опакован и съгласно  ползвания транспорт.

Методи на доставка
 Как можете да получите поръчаната от Вас стока?

„Фирмата“ предлага на своите клиенти няколко атрактивни начина за получаване на направените от тях поръчки. На място в нашия офис, експресна или икономична доставка с куриер,директно до вашия дом или офис. За доставки се използват услугите на куриерскa фирмa Спиди.


logoSpeedyTop http://kurieri.info/index.php/speedy-calculator.html

 

Доставка с куриерска фирма

Експресна куриерска услуга (за пратки на територията на Р.България). Срок на доставка 1-2 работни дени
Икономична куриерска услуга (за пратки на територията на Р.България). Срок на доставка 2-3 работни дни

При експресна доставка с куриер
Експресната доставка с куриер обикновено отнема до 2 дни от момента, в който поръчката ви е била приета и обработена, като ако има някаква предпоставка за забавяне своевременно ще бъдете уведомени за това.

При икономична доставка с куриер
Икономичната доставка с куриер обикновено отнема до 3 дни от момента, в който поръчката ви е била приета и обработена, като ако има някаква предпоставка за забавяне своевременно ще бъдете уведомени за това. 

Работно време:

Поръчки в онлайн магазин се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Работното време на консултантите в магазина е от понеделник до събота – 8:00- 18:30ч., като поръчките се обработват ежечасно и  съгласно условията за доставка.